Ring til os

20 14 83 12

Wrapning af græs med egne maskiner

Har du brug for assistance til wrapning af græs på dit landbrug i Karise, Stevns eller andre steder på Østsjælland, er vi eksperter i wrapning og har mange års erfaring. Hos St. Linde Maskinstation har vi egne maskiner og eget mandskab, som ser frem til at hjælpe dig.

Hvis du har en græsmark, der eksempelvis skal laves til foder, kan du kontakte os. Vi kommer og forbereder og skårlægger græsset, så det efterfølgende kan presses og wrappes i plast, når græsset er tørt. Herefter vil det være klar til at blive transporteret, brugt eller solgt til andre, der bruger det som hestefoder.

Grundig og effektiv wrapning af småballer

Har du ikke selv tid til wrapning af græs på din gård, har vi både maskiner og erfarne fagfolk til at gøre det. 

Det er primært wrapning af småballer, vi tilbyder, men vi kan også klare bigballer, hvis dette er behovet.​ Vi er grundige og effektive, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat for vores kunder.

Kunne du have gavn af en kompetent maskinstation, der forstår sig på wrapning af græs, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Om der er tale om en enkeltstående opgave eller et længerevarende samarbejde er helt op til dig.

Kontakt os for priser og en nærmere aftale

Ønsker du en pris på wrapning af baller, kan du kontakte os uforpligtende og få et tilbud på din opgave. Du kan enten ringe til os på telefon 20 14 83 12, eller du kan skrive til vores e-mail henrik@stlindemaskinstation.dk.​​

​Kontaktinfo

​Store Linde Maskinstation

Kulagervej 37, 4653 Karise

CVR: 20556102​

​Vi er medlem af