Ring til os

20 14 83 12

Pløjning og andre landsbrugsopgaver

Skal du bruge en maskinstation til pløjning? Hos Store Linde Maskinstation har vi specialiseret os i landsbrugsopgaver såsom pløjning med videre. Vi har kunder i Karise, Stevns og resten af Østsjælland samt mange andre steder.

Fremover skal du ikke tænke på pløjning

Det kan være vanskeligt for mange landmænd at nå det hele. De færreste har deres egne maskiner, og det er bøvlet at skulle forholde sig til at få flere medarbejdere. Vi er altid klar til at hjælpe til med både store og små opgaver.

Vi har stor erfaring og mange kompetencer inden for landbrug, og vi tager os gerne af pløjning og flere af de andre landsbrugsopgaver. Dermed behøver du ikke at spekulere på, hvordan du skal pløje marken fremover.

Vi har fokus på høj kvalitet og god service. Tilfredse kunder en selvfølge hos os, når vi har opgaver som for eksempel pløjning.​

Vi udfører altid vores arbejdsopgaver i et tæt samarbejde med kunden. Den tætte dialog sikrer os den størst mulige indsigt i dine opgaver. Vi er naturligvis medlem af DME (Danske Maskinstationer og Entreprenører).

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få mere at vide om Store Linde Maskinstation og om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi laver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på pløjning.

Du kan ringe til os på telefon 20 14 83 12 for at aftale videre. Eller du kan skrive til os på e-mail henrik@stlindemaskinstation.dk.​

​Kontaktinfo

​Store Linde Maskinstation

Kulagervej 37, 4653 Karise

CVR: 20556102​

​Vi er medlem af